Biru Turki Bayraklı Cacahe Pantai Tambah! # 3 ing Donya

turkiyenin nambah ing jumlah pantai gendéra biru, kanthi jagad
turkiyenin nambah ing jumlah pantai gendéra biru, kanthi jagad

Turkey minangka pariwisata sing paling eksklusif ing jagad lan penghargaan lingkungan Blue Flag ing taun iki wis dadi papan paling ndhuwur.


Dipuntedahaken Spanyol lan Yunani, negara sing nduwe pantai kaping lima penghargaan flag flag biru paling apik ing donya ing Turki taun iki minangka nomer 3.

Minangka asil saka 2020 penghargaan saka Bandéra Biru sing diwenehake dening International International for Environmental Education (FEE), yaiku ibukutha Denmark, Copenhagen, jumlah pantai sing dianugerahi, yaiku 463 taun kepungkur, tekan 486. Yen Turki 22 marinas lan yacht 7 dianugerahi penghargaan Bendera Bendera taun iki.

Blue taun iki Bayraklı nomer pantai kanggo 206 ing Antalya, 105 ing Muğla, 35 ing Aydın, 52 ing İzmir, 31 ing Balıkesir, 2 ing Istanbul, 13 ing Samsun wungu menyang. Tokoh taun kepungkur dijaga ing Çanakkale, Kırklareli, Kocaeli, Düzce, Ordu, Mersin lan Van.

Menteri Budaya lan Pariwisata nargetake juara jagad ing antarane 2023 negara anggota FEE sing ngetrapake Bendera Internasional Blue ing 50 babagan jumlah pesisir.

Kamentrian sing dipimpin para pengikut program Bendera Bendera Biru ditetepake minangka Yayasan Pendhidhikan Lingkungan Nasional ing Turki taun 1993 (TÜR )EV) http://www.mavibayrak.org.tr/ Kabeh rincian babagan 2020 penghargaan bisa diakses saka alamat internet.



Dadi pisanan komentar

komentar