Diyarbakır Kurtalan Railway Line Rec Reklamasi Resultasi Wilayah Tlaga

zona sepur tanah sepur diyarbakir garam
zona sepur tanah sepur diyarbakir garam

Garis Diyarbakır Kurtalan km: 5 + 900 lan km: 6 + 200 Hasil Penebaran Wilayah Lanskap Tender


5 perusahaan dianugerahi tender Diyarbakır Kurtalan Line km: 2020 + 206793 lan km: 2.651.059,05 + 5 longsor tanah ing Turki State Railways Enterprise TCDD 900th Region Purchasing Directorate (TCDD) kanthi anggaran 6/200 KIK. menehi tender lan menang TRANSPORTATION Konstrukasi AUTO TRM SAN LTD kanthi tawaran 5 TL.

Tlaga kasebut nyengkuyung karya kanggo perbaikan Area Landslide antara Diyarbakır Kurtalan Line km: 5 + 900 lan km: 6 + 200. Suwene pakaryan yaiku udakara 120 (satus puluh) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.



Dadi pisanan komentar

komentar