Subway Kiev Mulai Sawise Sawise Rong wulan

25 / 05 / 2020
Levent Elmastas

Ing tanggal 25 Mei, metro ing Kiev lan Kharkov wiwit operasi maneh; Keputusan babagan operasi sepur samesthine saiki ing Dnipro. Subway ing Ukraina, Maret amarga wabah coronavirus ... Waca liyane

Sawise Camp Corona, Caravan, Olahraga Luar Bakal Bakal Sidang Kemuncak

Nalika koronavirus mengaruhi akeh sektor kanthi negatif, pariwisata pisanan. Profesional pariwisata nganggep manawa ancaman koronavirus wis ilang, tatu ora bisa mari nganti pirang-pirang taun ing pariwisata. Ing tangan liyane ... Waca liyane

25 / 05 / 2020

Flying Start Israel menyang El-Al Airlines maneh menyang Turki

El-Al Airlines sing berpusat ing Israel mandhegake penerbangan menyang Turki 13 taun kepungkur, miturut pratelan sing digawe taun perusahaan sawise penerbangan kargo perusahaan saben minggu, kalebu 2 ... Waca liyane

25 / 05 / 2020

Riko riyaya menyang ESHOT dening Presiden Tunç Soyer

Walikota Izmir Metropolitan Tunç Soyer ngunjungi Direktorat Umum ESHOT ing ruang lingkup program perayaan kasebut. ESHOT General Manager Erhan Bey lan Asisten General Managers Turgay… Waca liyane

25 / 05 / 2020

Sistem Signalization Lalu Lintas Mevlana Junction

Sistem Signalization Lalu lintas Junction Mevlana Wis Digawe Anyar; Pakaryan sing diwiwiti dening Munisipal Metropolitan Ordu ing persimpangan kanggo nyuda kepadatan lalu lintas ing saindenging propinsi terus. Liyane ... Waca liyane

25 / 05 / 2020

10 Pengusaha Wanita EGO Count Dina kanggo Lalu Lintas

Perbandaran Ankara Metropolitan terus menehi conto kanggo kotamadya liyane kanthi upaya nambah tenaga kerja wanita. EGO Jenderal, tumindak miturut dhawuhe Walikota Metropolitan Mansur Yavaş… Waca liyane

25 / 05 / 2020

Walikota Soyer Neliti Proyek Taman Alam Flamingo ing Situs

Walikota Izmir Metropolitan Tunç Soyer niti priksa ing Taman Taman Alam Flamingo ing wiwitan Gedhi Delta. Sifat ing kutha kanthi papan pemulihan pesisir Mavişehir… Waca liyane

25 / 05 / 2020

Jeneng Polisi Martir Bakal Urip ing Afrika

Asosiasi Lighthouse, jeneng polisi operasi khusus umur 2017 taun Ahmet Alp Taşdemir, sing martir ing operasi nglawan organisasi teroris PKK ing Diyarbakır ing taun 26, mbukak banyu ing Somalia. Waca liyane

25 / 05 / 2020

BMC kanggo Nggawe Modhal 84 tank tank

BMC kanggo modernisasi 84 tank tank 2A4; Komando Pasukan Tanah Turki terus dadi kegiatan modernisasi tank tangki utama (AMT) ing persediaan kasebut. Ing konteks iki, sadurunge ... Waca liyane

25 / 05 / 2020

Babagan ESHOT, Peta ESHOT Stops lan Peta Peta Lepar ESHOT Night

Direktorat Umum ESHOT ditetepake kanggo nglayani kutha Izmir ing sawetara sudhut kayata Listrik, Banyu, Gas lan Pengangkutan Umum, sing kagabung karo Munisipalitas Izmir Metropolitan, kanthi anggaran tambahan,… Waca liyane

25 / 05 / 2020

Walikota Yüce: 'Kita Nyawisake 2 Rute kanggo Proyek Sistem Ringan Sak Sakarya'

Ekrem Yüce, Walikota Sakarya Metropolitan Sakarya, sing dadi tamu ing program 'Wartawan Takon' ing siaran langsung ing TV264, ujar: "Kita wis nggawe riset sing dibutuhake babagan sistem ringan. Laporan kemungkinan ... Waca liyane

25 / 05 / 2020

Sepur Kacepetan Dhuwur Ora Bakal Diblokir ing Provinsi Kocaeli lan Sakarya!

Cobid-19 Wabah TCDD ngumumake yen sepur sing cepet lan regional wilayah mandheg sawise bahaya penyakit. Ing tanggal 28 Mei, wara-wara dikandhakake manawa layanan sepur kecepatan kanthi dhuwur bakal dilebokake maneh ing layanan (Miturut layang Presiden ... Waca liyane

25 / 05 / 2020

Tingkat Pajak ing Transaksi Asing lan Transaksi Emas Nambah saka 2 saben Ewonan nganti 1 Persen! Bakal mbayar Pajak $ 100 kanthi $ 1

Tingkat pajak sing ditrapake ing ijol-ijolan manca lan perdagangan emas saya tambah. Miturut keputusan sing diterbitake ing Gazette resmi, tarif asuransi Bank lan Transaksi Pajak (BSMV) sing ditrapake ing transaksi ijol-ijolan manca sewu… Waca liyane

25 / 05 / 2020

Cara Tuku Tiket Sepur Kanthi Kode HES? Kepiye Kasedhiya Kode Hes? Apa Kode HES Ngganti Dokumen Ijin Perjalanan?

Diumumake manawa penerbangan YHT bakal diwiwiti tanggal 28 Mei. Républik Turki Negara Railway (TCDD) Transportasi A. ing omah favorit ing Life (HPP) kanthi kode, High Speed ​​Train (YHT) lan kepiye entuk tiket ... Waca liyane

25 / 05 / 2020

1925, Asosiasi Aeronautika Turki (Persatuan Kapal Eropa Turki) Diadegake

Asosiasi Aeronautika Turki didegake tanggal 16 Februari 16, 1925 wulan sawise deklarasi Républik, kanthi dhawuh saka Pimpinan Agung Mustafa Kemal Atatürk kanthi jeneng "Masyarakat pesawat Turki". Tujuan panyiapan saka Masyarakat;… Waca liyane

25 / 05 / 2020

Dina iki ing Sejarah: 25 Mei 1954 Turki Rumeli

Sejarah dibayar pungkasan saka utang sing wis ditindakake ing Turki saiki, 25 Mei 1954 ing ril Rumelia. Waca liyane

25 / 05 / 2020

Ekspedisi YHT Miwiti tanggal 28 Mei! Dadi, kepiye tiket YHT bakal dituku?

Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Adil Karaismailoğlu: Penjualan tiket karéta api kanthi cepet bakal diwiwiti ing dina kapindho Ramadhan. Nanging, tiket kereta api utamane aplikasi seluler tanpa kontak lan… Waca liyane

24 / 05 / 2020

Situs konstruksi bakal digarap langkah-langkah koronavirus nalika musim panas

Menteri transportasi lan prasarana Adil Karaismailoğlu, Turki, negesake manawa jagad iki minangka persimpangan ing rute antara pusat ekonomi lan sumber bahan mentah, "Negara kita, potensial sing ditawakake lokasi geografis ... Waca liyane

24 / 05 / 2020

Pesen Pahargyan Ramadhan Ramadhan ing General Manager Yazıcı

Penumpang sing Penting, Nalika pandemi Kovid-19 terus mengaruhi urip kita, kita bakal ngrameke Pesta Ramadhan ing omah-omahé, lan kita ora bakal bisa ngunjungi wong sing tak tresnani supaya bisa nglindhungi kesehatan lan kesehatan. Kesehatan… Waca liyane

24 / 05 / 2020

Sapa TLC Mürsel lan ing endi?

Sapa TLC Mürsel? : "Nikah ... ing endi critane wong-wong sing mlebu negara nganggo visa K-1 sing diterbitake ing saluran TLC lan ditampa kanggo pasangan manca kanggo ngatur upacara perkawinan dibahas. Waca liyane

24 / 05 / 2020

Scalpel Saka Büyükkılıç menyang Gesi Junction

Walikota Kayseri Metropolitan Munisipalitas Memduh Büyükkılıç scaled Gesi Junction ing dina kapisan watesan patang dina. Gesi Junction dadi luwih fungsi lan… Waca liyane

24 / 05 / 2020

Sapa Billy Hayes?

Billy Hayes (3 April 1947; New York, USA) minangka panulis, aktris, direktur lan pahlawan sing sejatine film Midnight Express. Dina pakunjaran sawise kejiret ganja ing Turki ... Waca liyane

24 / 05 / 2020

Nalika teka ing Damai ing Bursa

Nalika dalan sing durung diawasi pirang-pirang taun amarga kapadhetan lalu lintas ing Bursa wis entuk kepenak amarga curfews, tim-tim sing terus kerja tanpa diganggu nalika dina Hawa lan Perayaan, Gökdere -… Waca liyane

24 / 05 / 2020

6 Gendéra Biru Bakal Ditunggu ing pesisir Kocaeli Taun iki

Investasi lingkungan diwujudake dening Kocaeli Metropolitan Municipality nggawe pesisir ing kutha katon beda banget. 6 pesisir ing kutha, sing terus kerja kanthi apik, yaiku panji biru ... Waca liyane

24 / 05 / 2020

Pabrik Rega Tuku Guna Pabrik

Menteri Pertanian lan Kehutanan Bekir Pakdemirli nyatakake, rega tuku gandum sing diumumake nggawe para petani seneng lan kepenak, lan taun iki gandum TMO ana 1650 lira lan gandum. Waca liyane

24 / 05 / 2020

Situs web kita nggunakake cookie