Dear Panganggo,

RayHaber Sugeng Rawuh ing situs web,

Ing ngisor iki "Konfirmasi Confidentity" RayHaberngatur panentu informasi lan layanan sing diwenehake kanggo pangguna sing dihargai.

RayHaber Sembarang pangguna sing ngetik utawa ngrampungake formulir ing situs web bakal dianggep wis maca lan nampa ketentuan saka "Informasi Hak Cipta", "Kebijakan Privasi" lan Ketentuan Penggunaan Şartlar ..

  1. RayHaberBisa nggunakake informasi sing diklumpukake saka pangguna pangguna lan tamu sing ngunjungi situs Web kanggo analisis apa wae. RayHaber nuduhake informasi iki karo mitra bisnis. Nanging, email lan informasi pribadi liyane ora bakal dituduhake karo mitra bisnis, perusahaan, organisasi utawa organisasi liyane tanpa idin pangguna.
  2. RayHaber e-mail, jeneng, nama keluarga, nomer telpon lan informasi sing didaftar nalika registrasi ora bakal diterbitake ing Situs Web pangguna pangguna sing pangguna lan pangguna;
  3. RayHaber 3 mung bakal mbukak informasi pribadhi ing ngisor iki kahanan lan prosedur hukum. mbukak kanggo pesta.

a.) Yen ana permintaan ditulis saka panguwasa hukum,
b.) RayHaberkanggo nglindhungi lan defend hak properti
c.) Sesuai karo aturan sing sampeyan setuju ing syarat-syarat panggunaan

  1. RayHaberInformasi pribadi sing disimpen ing sampeyan mung bisa ditemokake. Informasi iki ora sade, disewakake utawa ijol karo institusi utawa organisasi liyane. Kajaba kaya sing disedhiyakake ing "Konfigurasi Confidentiality", 3. ora dituduhake individu. RayHaber njupuk kabeh cara supaya bisa ngetrapake kahanan sing dijanjekake ing kontrak iki.
  2. RayHaber informasi sing disimpen ing lingkungan sing dudu umum. RayHabernggunakake kabeh jinis standar industri kanggo nglindhungi informasi ing lingkungane.
  3. Sampeyan duwe hak nganyari lan ngganti informasi pribadi sing sampeyan lebokake nalika registrasi kapan wae. RayHaber nduweni hak kanggo mbusak utawa nundha akun yen gagal netepi "Konpormasi Kerahsiaan" lan "Kesepakatan Layanan" iki.
  4. Amarga sifat Internet, informasi kasebut bisa disebar ing Internet tanpa langkah keamanan sing ora cocog lan bisa ditampa lan digunakake dening wong sing ora sah. Kerusakan sing disebabake nggunakake lan panggunaan iki RayHaberdudu tanggung jawab saka.
  5. Ing sawetara kasus, informasi non-pribadi bisa diklumpukake. Conto jinis informasi jinis iki yaiku jinis browser internet sing sampeyan gunakake, sistem operasi, jeneng domain situs sing wis tekan situs kita kanthi pranala utawa iklan.
  6. Informasi bisa diselehake ing komputer nalika sampeyan ngunjungi Situs. Informasi iki bakal diwenehi format utawa file sing padha lan bakal mbantu kita kanthi cara sing beda-beda. Contone, cookie bakal ngidini kita ngatur situs lan iklan miturut kapentingan lan pilihan sampeyan. Meh kabeh panyedhiya internet duwe opsi kanggo mbusak cookie saka hard drive, nyegah supaya ora ditulis, utawa nampa pesen bebaya sadurunge disimpen. Mangga deleng file lan informasi panggunaan browser kanggo informasi luwih lengkap.
  7. Alamat IP sampeyan digunakake kanggo njaga Situs Web lan server kita terus-terusan, kanggo ngatur lan ngatasi masalah kasebut. Alamat IP sampeyan digunakake kanggo ngenali sampeyan.
  8. Situs web iki menehi pranala menyang situs web liya. Kerahasiaan mung sah ing Situs Web iki lan ora nutupi situs web liya. Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados situs sing terkait karo nggunakake pranala ing situs web iki lan situs web liya sing arep digunakake bener. Dianjurake sampeyan maca Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangguna teks saka situs iku ing situs web liyane sing nganggo pranala iki saka Situs Web iki.
  9. Informasi pribadhi utawa perusahaan, alamat e-mail, statistik lan profil pengunjung saka pelanggan sing nggunakake fasilitas kita ora dituduhake karo pihak katelu kanthi cara apa wae.
  10. Log sing kagandhèng karo Situs kasebut kasimpen rahasia kajaba aplikasi sing bisa digawe dening saluran resmi (Kantor Kejaksaan Agung, Biro Informatika Keamanan). Log akses disimpen sajrone dina 180.
  11. Komentar pengunjung, informasi keanggotaan pengunjung, informasi ngunjungi (IP, timestamp, useragent) tetep rahasia kalebu karyawan News System.RayHaber nduweni hak kanggo ngganti informasi ing teks iki. Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan wis nate nampa kabeh owah-owahan "Jaminan privasi" iki.
  12. Hak cipta kabeh jinis konten kayata kode, berita, gambar, wawancara RayHaber.com. RayHaberKabeh artikel, bahan, gambar, file audio, animasi, video, desain lan pengaturan ing situs .com dilindhungi undhang-undhang hak cipta 5846. iki RayHaber.com bisa uga ora disalin, disebar, diowahi, diterbitake kanthi cara tanpa idin ditulis saka .com. Nyalin lan nggunakake ora bisa digawe tanpa idin lan tanpa nemtokake sumber.
  13. RayHaberLink njaba ing .com mbukak ing kaca sing kapisah. Penulis tanggung jawab kanggo artikel lan komentar sing diterbitake. RayHaber.com bisa ngganti kapan wae tanpa notifikasi. Kita ora tanggung jawab kanggo kesalahan sing disebabake dening informasi ing situs iki.
  14. Kabeh link njaba ing situs mbukak ing kaca sing kapisah. RayHaber.com ora tanggung jawab kanggo link eksternal.
  15. RayHaber ngormati privasi sampeyan lan para pengunjung lan janji arep ngetutake aturan sing wis ditemtokake ing ngisor iki.
  16. © Copyright 2019 RayHaber.com kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.