RAYHABER Weton

Konsesi / Grantee

  • Levent Özen / OzenRay - levent@ doseray.com

Editor ing Chief / Editor ing Kepala

  • Levent Özen - kontak @rayhabersitus

Penyunting / Editors

  • Levent Elmastaş - editor @rayhabersitus
  • Can Özen - bisa @rayhabersitus

Penasehat Hukum / Jurisconsult

  • Av. Alper Fırat Depcı - alperdepmeci@hotmail.com

Financial Advisor / Financial Advisor

  • Necdet Ozen - ozennecdet@hotmail.com

Iklan

  • komunikasi @rayhabersitus

Hosting lan Proteksi

  • WordPress.com

desain

  • ÖzenRay Media

RayHaber bab:

Saben taun, sektor alur-kacepetan dhuwur, Turki iku terus akeh pemimpin ing Eropah. Investasi ing truk, sing njupuk kacepetan saka sepur kacepetan dhuwur, terus nambah. Saliyane investasi sing digawe ing kutha, akeh perusahaan prodhuk domestik kita sing bersinar. Bangga wis miwiti produksi kecepatan tinggi Turki ın kereta nasional ın uga domestik trem, rel ringan lan pabrikan kendaraan subway. Kita seneng banget ana ing meja bangga iki.

Kita wis nggarap 7 suwene pirang-pirang taun dadi wartawan sing inovatif lan ora adil. RayHaber Situs web kita wis dadi portal berita sing akeh sing ngunjungi rata-rata pengunjung unik 50 ewu saben dina kanthi warta 20 ewu, peluru lelang saben dina lan arsip sepur taunan 30. Kita Yahoo iku kanggo mindhah tamu saben 100 ewu kita, peringkat Situs ing nasional mlebu Turki situs kulo pisanan.

Pasar pasar Turki Kacepetan dhuwur. Perusahaan manufaktur lokal. Tambahan kanggo kendaraan lokal, kendaraan LRT lan subway, sing disebut "kereta nasional". Kita uga seneng dadi mulya ing kahanan iki.

Kita nggarap berita pemasaran sing inovatif lan transparan sajrone taun 7. RayHaber kaca web sing duwe warta luwih saka 50.000, peluru tender saben dina lan rute 20 taun-taun entuk portal buta kanthi pengunjung unik 30.000 saben dina. Target anyar kita yaiku pengunjung 100.000 saben dina lan bakal ing situs 1000 ing dhaptar situs web internasional.

Judhul: RayHaber
media: jurnal web / dicithak
Founded: 01.12.2011 test / 01.01.2011 live
News: 60.000 warta, video 1700
pengunjung: 30.000 singular / dina
Tel: + 90 232 700 0 729
email: komunikasi @rayhabersitus

RayHaber.com janji bakal netepi prinsip Prinsip Profesional lan kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Kaca warta kita diterbitake sesuai karo UU Nomer 5846 babagan Karya intelektual lan Artistik. Republishing lan nerbitake kabar sing ditampa saka agensi ing medium apa wae sadurunge mbutuhake idin ditulis sesuai karo kabijakan agensi sing relevan. RayHaberartikel lan artikel liyane sing diterbitake ing RayHaberbisa diterbitake maneh kanthi syarat manawa link diwenehake menyang kaca sing gegandhengan karo .com. RayHaberPenulis tanggung jawab kanggo artikel lan komentar sing diterbitake ing .com.

Kebijakan News kita

Situs kita netral lan mung menehi informasi marang para pamaca babagan kedadeyan lan prastawa ing warta sing nerbitake lan terus nerbitake. Tujuane kanggo nerangake lan nampilake marang para pamaca tanpa kedadeyan. RayHaberisi dikirim situs 100% wis diterbitake ing sesuai karo hukum Republik Turki, diterbitake kabeh jinis gambar, informasi, lan warta saka pemilik hak cipta teks tengen iki diterbitake dening nggayuh ijin kaserat.

Kanggo Legal Notices

RayHaber.com, situs berita, hukum, undang-undang, hak cipta lan hak pribadine setya ngurmati. Situs kita dadi 'panyedhiya konten' minangka ditetepake ing 5651 hukum. Miturut hukum sing relevan, manajemen situs ora wajib ngontrol konten sing ilegal. Pramila, situs kita nampi prinsip 'peringatan lan mbusak'. Asosiasi sing duwe hak sing ragu-ragu babagan kabeneran warta kasebut lan rumangsa manawa karya hak cipta dilindhungi sah lan hak-hak hukum dilanggar karo kabar apa wae, info @Rayhaber.com alamat email utawa KONTAK KONTAK. Pengacara sampeyan bakal mriksa keluhan lan panjaluk sampeyan lan konten sing dikira bakal dicopot bakal dicopot saka situs web kita.

Kebijakan Privasi / Kebijakan Privasi

© Copyright 2018 RayHaber.com kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Hak cipta kabeh jinis konten kayata kode, berita, gambar, wawancara RayHaber.com. RayHaberKabeh artikel, bahan, gambar, file audio, animasi, video, desain lan pengaturan ing situs .com dilindhungi undhang-undhang hak cipta 5846. iki RayHaber.com bisa uga ora disalin, disebar, diowahi, diterbitake kanthi cara tanpa idin ditulis saka .com. Nyalin lan nggunakake ora bisa digawe tanpa idin lan tanpa nemtokake sumber.

RayHaberLink njaba ing .com mbukak ing kaca sing kapisah. Penulis tanggung jawab kanggo artikel lan komentar sing diterbitake. RayHaber.com bisa ngganti kapan wae tanpa notifikasi. Kita ora tanggung jawab kanggo kesalahan sing disebabake dening informasi ing situs iki.

Kita bakal tetep rahasia. Umumé, kita mung bakal nggunakake informasi ing njero RayHaberAku mbandhingaké. Nanging, kadhangkala RayHaber.com nggunakake pihak katelu kanggo ngolah informasi sampeyan. RayHaber.com mbutuhake pihak katelu iki supaya bisa netepi kanthi dhawuhe lan RayHaber.com mbutuhake sing ora nggunakake informasi pribadhi. Nalika sesambungan karo RayHaber.com kita kadang nampa informasi pribadi babagan sampeyan. Contone, yen sampeyan nulis menyang kita utawa ndhaptar newsletter, sampeyan bisa ngomong apa sampeyan, kepiye bisa hubungi sampeyan lan apa sing sampeyan pikirake. Nalika sampeyan nggunakake RayHaberLayanan online .com, kita nggunakake cookie lan ngumpulake alamat IP. Sampeyan bisa ngerteni luwih lengkap babagan iki ing RayHaber.com bagean cookie saka Kebijakan privasi lengkap.

Kabeh link njaba ing situs mbukak ing kaca sing kapisah. RayHaber.com ora tanggung jawab kanggo link eksternal.

Kebijakan Privasi

Komunikasi Korporat
komunikasi @rayhabersitus

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.