25 / 05 / 2020
Loading Acara

«Kabeh Kedadean

Pengumuman Tender: Pakaryan lan Layanan Diposaken 1 taun kanggo Karya Diposaken Wagon

Juni 4 @ 14: 30 - 15: 00

TL1

pakaryan ndandani

TCDD Transportation Inc. Direktur Utama
Layanan Maintenance lan Repairing 1 Taun Karya Diposaken Wagon
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI

Pasal 1 - Informasi babagan pemilik usaha

1.1.

Jeneng: TCDD Transportation Inc. Direktur Utama
Alamat: Distrik Altındağ, Hacı Bayram Mah. Hipodrom Caddesi No: 3
Gar-Ankara / TURKEY
Nomer telpon: 90.312.309 05 15 / 71579
Nomer faks: 90.312.309 13 65
Alamat e-mail: satinalmadairesi@tcddtasimacilik.gov.tr
Jeneng kulawarga-judhul saka personel sing relevan: Kepala Kantor Yavuz YALÇIN

Penender bisa njupuk informasi babagan tender kanthi ngubungi personel saka alamat lan nomer kasebut.

Pasal 2 - Informasi babagan subyek tender
Layanan saka subyek tender;
a. Jeneng: AC, woro-woro, swara, internet, kulkas, panggang kompor, samovar, baterei, listrik, lampu, saka 698 gerbong (574 Wagner Penumpang Udara, 22 Wagons Administratif, 86 Gendali Generator lan 16 Gerbang Wagon berperisai). Penyediaan layanan layanan pangopènan 1 taun kanggo ndandani kesalahan kaca, lawang, banyu, instalasi, langsir, kursi lan / utawa WC vakum.

b. Nomer JCC: 2020 / 228058
c. Jinis lan jinis: 698 gerbong (574 Gerbang Penumpang Udara, AC, 22 Wagons Administrasi, 86 Generator Wagons lan 16 Gerbang Wagon Armour) penyaman udara, woro-woro, swara, internet, kulkas, panggangan kompor, samovar, baterei, listrik, nyediakake layanan pangopènan-pangopènan 1 taun kanggo ndandani salah cahya, kaca, lawang, banyu, instalasi, langsir, kursi lan / utawa WC vakum.

D. Papan kerja ing endi layanan kasebut bakal ditindakake:
Direktorat Pangopènan Kendaraan Istanbul; Halkalı, Adapazarı lan Arifiye
Direktorat Pangopènan Kendaraan Ankara; Marşandiz, Eskişehir lan Kayseri,
Direktorat Penyelenggaraan Kendaraan İzmir; Alsancak, Basmane, Balıkesir, Bandırma, Uşak, Denizli
Direktorat Layanan Pangopènan Sivas; Sivas, Kars, Bostankaya, Erzurum,
Direktorat Pangopènan Kendaraan Malatya; Malatya, Diyarbakır, Elazığ, Kurtalan lan Tatvan
Direktorat Pangopènan Kendaraan Adana; Adana lan Konya
Direktorat Penyelenggaraan Kendaraan Afyonkarahisar; Afyonkarahisar, Kütahya, Tavsanli

menyang. Informasi liyane: Ditulisake ing Spesifikasi Teknis lan annexs.

Artikel 3-Tender Informasi
a. Prosedur tender: Prosedur Tender Terbuka
suwala b. Alamat kanggo tender: TCDD Taşımacılık A.Ş. Direktorat Jenderal hipodromkad Distrik Anafartalar No. 3 Gar-ANKARA / TURKEY
c. Tanggal lelang: 04 / 06 / 2020
d. Waktu tender: 14: 30
menyang. Papan Rapat Komite Tender: Direktorat Juru Tugas Umum Dinas Pembelian lan Inventori (4052 No. B) Altındağ, tetanggan Anafartalar, Hippodrome Caddesi, No: 3 Gar-ANKARA / TURKEY

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.



rinci

History:
Juni 4
jam:
14: 30 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:

organizer

TCDD Tasimacilik AS
telpon:
0312 309 05 15
E-mail:
lojistikdairesi@tcddtasimacilik.gov.tr
situs web:
http://www.tcddtasimacilik.gov.tr/

ajang

TCDD Transportation Inc. Direktur Utama
Altindag District Anafartalar Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3
Ankara, Ankara 35530 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0312 309 05 15
situs web:
http://www.tcddtasimacilik.gov.tr/