25 / 05 / 2020
Loading Acara

«Kabeh Kedadean

Pengumuman Tender: Pakaryan Ngapikake ing Area Lanskap Lingkungan NM

Juni 2 @ 10: 30 - 11: 30

TL1

Ngapikake tlatah tender tanah nm line

KARYA KONSTRUKSI AYAWA
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 5. REGIONAL PURCHASING DIRECTORATE

Dandan ing Wilayah Landslide antarane NM Line Km: 156 + 392 lan Km: 156 + 456 (Tunnel 8) Karya konstruksi bakal digayuh kanthi metode tender terbuka selaras karo artikel 4734 UU Pengadaan Publik Public 19, lan tawaran bakal ditampa liwat EKAP. Informasi rinci babagan lelang bisa ditemokake ing ngisor iki:
HRN: 2020 / 247388
1 Administrasi
a) Jeneng: REPUBLIK JAMINAN UMUM TURKEY ING RAJI (TCDD) 5. DIRECTORATE PEMBANGUNAN KABUPATEN
b) Alamat: ÖZALPER MAH. ADSTASYON CAD. NO: 1 TAUN / MALATYA TAHUN / MALATYA
c) Telepon lan nomor fax: 4222124800 - 4222124816
ç) Kaca web ing endi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh nggunakake e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Dandan ing Wilayah Landslide antarane Jeneng: NM Line Km: 156 + 392 lan Km: 156 + 456 (Tunnel 8)
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
1241 m kreteg utawa dhaerah longsor sing diameteripun 100 cm, tumpukan tumpukan ing situs kanthi ukuran
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Papan sing arep didadekake / dikirim: MALATYA
ç) Tanggal / wektu pangiriman: 200 (rong atus) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.
d) Tanggal wiwitan: ing 7 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 02.06.2020 - 10: 30
b) Papan rapat komisi tender (alamat ing ngendi e-tenders bakal dibukak): TCDD 5. MESYUARAT MESIN KABUPATEN

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.



rinci

History:
Juni 2
jam:
10: 30 - 11: 30
Fees:
TL1
Kegiatan tags:

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Malatya 5. Direktorat Daerah
İnönü Mahallesi Cadstasi Caddesi
Malatya, Malatya 44180 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr