25 / 05 / 2020
Loading Acara

«Kabeh Kedadean

Tender Pengumuman: Karya Kerja Keretapi

Bisa 28 @ 10: 30 - 15: 30

TL1

zona sepur tanah sepur diyarbakir garam

Karya Api
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 5. REGIONAL PURCHASING DIRECTORATE

DİYARBAKIR-KURTALAN LINE KM: 151 + 750-152 + 000 WANG KANGGO, TRAPEZE Ditch, DRAINAGE DIP lan GAMPANG KAMPUNG bakal diwiwiti kanthi metode tender terbuka sesuai karo artikel 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19. bakal dijupuk. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
HRN: 2020 / 234221
1 Administrasi
a) Jeneng: REPUBLIK JAMINAN UMUM TURKEY ING RAJI (TCDD) 5. DIRECTORATE PEMBANGUNAN KABUPATEN
b) Alamat: GAZİ MAHALLESİ MEDENİYYET CAD. NO: 10 / 2 44080 YE YLTEPE / YE YLYURT / MALATYA
c) Telepon lan nomor fax: 4222124800 - 4222124816
ç) Kaca web ing endi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh nggunakake e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Jeneng: DİYARBAKIR-KURTALAN LINE KM: WANG KULIT, TRAPEZE Ditch, DATANGKULAN BIP lan APLIKASI KEDAIAN BASA 151 + 750-152 + 000
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
Konstruksi watu rubble kanthi batu kuar 2025,000 m3 (Kanthi mortir konkrit sing wis dicampur)
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Papan sing arep digawe / dikirim: Siirt
d) Wektu / tanggal pengiriman: 180 (seratus wolung puluh) dina kalender saka pangiriman panggonan.
d) Tanggal wiwitan: ing 7 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 28.05.2020 - 10: 30
b) Papan rapat komisi tender (alamat ing ngendi e-tenders bakal dibukak): TCDD 5. MESYUARAT MESIN KABUPATEN

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.



rinci

History:
May 28
jam:
10: 30 - 15: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Malatya 5. Direktorat Daerah
İnönü Mahallesi Cadstasi Caddesi
Malatya, Malatya 44180 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr