25 / 05 / 2020
Loading Acara

«Kabeh Kedadean

Pengumuman Tender: Layanan Perundingan Teknik Sambungan Ankaray Extension Bakal Dijupuk

Juni 4 @ 10: 00 - 11: 00

TL1

Pengumuman tender layanan konsultasi rekayasa ankaray extension bakal dijupuk

Layanan Perundingan Teknik Ankaray Extension Line Bakal Diarani
JABATAN PENTAKSIRAN EGO GENERAL INVESTEMENT TRANSPORTATION

Calon sing duwe pengalaman sing cukup, dijaluk nglamar prequalification kanggo proposal kanggo A1 Line (Ankaray) Projek Jahit Sistem-Nato Road Rail Extension Line Project Services. Tatacara tender kasebut bakal diwenehake ing antarane para tenderers tartamtu miturut syarat ing bagean 4734 UU Nomer 5, kanthi partisipasi para penawar sing bakal diajak nawarake dhaptar cendhak kanthi menehi peringkat miturut kriteria sing ditemtokake ing spesifikasi prequalification, ing antarane sing nduweni kualifikasi ditemtokake minangka asil saka penilaian prequalification.
Nomer Registrasi Tender: 2020 / 228427
1 Administrasi
a) Alamat: Yenimahalle Hipodrum Caddesi A Blok 5 06330 Yenimahalle YENİMAHALLE / ANKARA
b) Telpon lan nomor fax: 3125071316 - 3125071301
c) Alamat Surat Elektronik: mehmet.kemer@ego.gov.tr
ç) Alamat internet ing ngendi dokumen prequalification bisa dideleng: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2- Subyek prequalification
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Layanan Desain Akhir kanggo 10 Pen - A1 Line (Ankaray) Sewing Line - Extension System Rail Rail Nato Road
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Lokasi: ANKARA
c) Jangka waktu kerja: 8 sasi saka tanggal wiwitan

3- Assessment prequalification
a) Panggonan: Perbandaran Ankara Metropolitan EGO Direktorat Umum Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi A Blok No: 5 Lantai: 4 Mesyuarat Dewan Pentadbiran Yenimahalle / ANKARA
b) Tanggal lan wektu: 04.06.2020 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.



rinci

History:
Juni 4
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:

organizer

Aku
telpon:
0 312 507 10 00
E-mail:
bilgi@ego.gov.tr
situs web:
https://www.ego.gov.tr

ajang

Direktorat Jenderal EGO
Keamanan Mah.Hipodrom Cad.No:5 A Blok Yenimahalle / Ankara
Yenimahalle / Ankara, Ankara Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0 312 507 10 00
situs web:
https://www.ego.gov.tr