25 / 05 / 2020
Loading Acara

«Kabeh Kedadean

Pengumuman Tender: Ngapikake Tunnel No. 3 Antarane Stasiun Muratbağı-Palu

Juni 3 @ 10: 30 - 11: 30

TL1

Rehabilitasi trowongan sing ana ing antarane stasiun palu muratbagi

TCDD 5. REGIONAL DIRECTORATE
Rehabilitasi Tunnel Nomer 3 Antarane Stasiun Muratbağı-Palu
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI
Artikel 1 - Informasi babagan Administrasi
1.1. Administrasi;
a) Jeneng: REPUBLIK OF TURKEY GENERAL DIRECTORATE OF NATIONAL STAIL (TCDD) 5. REGIONAL PURCHASING DIRECTORATE
b) Alamat: GAZİ MAHALLESİ MEDENİYYET CAD. NO: 10/2 44080 PITU / - YEŞİLYURT / MALATYA
c) Nomer telpon: 4222124800
d) Nomer faks: 4222124816
d) Jeneng, jeneng kulawarga lan judhul sing relevan: YUSUF KARAKU ENG ENGOLOGI GEOLOGY
Artikel 2 - Informasi babagan perekrutan / pengadaan miturut tender
2.1. Subyek pengadaan / pengadaan;
a) Jeneng: LAMPIRAN YHT, BREEDING TUNNEL 3 (KM: 83 + 970-84 + 276), KEDAI LOKAT ANTARA MURATBAĞI-PALU
b) Jenis: Pakaryan
c) Regulasi Pelaksanaan Berkait: Nglamar Peraturan babagan Tugas Kerja Konstruksi
ç) Nomer proyek investasi (ing karya konstruksi): 2020.E010070.05.30
d) Kode:
e) Jumlah:
YT LINE MEMBANGSA TINDAK NO.3 TUNNEL (KM: 83 + 970-84 + 276) APLIKASI MURATBAĞI-PALU
Informasi rinci dilampirake karo spesifikasi administratif.
f) Papan panggonane bakal ditindakake / barang bakal dikirim: ELAZIĞ
Artikel 3 - Tender Informasi
3.1.
a) Nomor registrasi Tender: 2020 / 234038
b) Prosedur tender: Tender mbukak.
c) Tender (panuntun bandhing mburi) tanggal lan wektu: 03.06.2020
Wektu: 10: 30
ç) Papan rapat saka komisi tender (alamat ing endi e-bids bakal dibukak): TCDD TEKNIKATOR DENGAN PENDIDIKAN KE-5

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.



rinci

History:
Juni 3
jam:
10: 30 - 11: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Malatya 5. Direktorat Daerah
İnönü Mahallesi Cadstasi Caddesi
Malatya, Malatya 44180 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr