25 / 05 / 2020
Loading Acara

«Kabeh Kedadean

Pengumuman Tender: YHT Set bakal dibayar maneh

Juni 3 @ 14: 30 - 15: 30

TL1

pengumuman tender yht set bakal didandani

Direktorat Jenderal TCDD
YHT Sets bakal didandani
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI

Pasal 1 - Informasi Pemilik Bisnis
1.1. Pemilik bisnis;
a) Jeneng: Republik Turki Negara Railway Transportasi Co. Direktorat Umum
b) Alamat: Kecamatan Altındağ, Kecamatan Hacı Bayram, Hipodrom Caddesi, Ora: 3
Gar-Ankara / TURKEY
c) Nomer telpon: 90.312.309 05 15/71549 - 71579 - 71309
e) Alamat e-mail: satinalmadairesi@tcddtasimacilik.gov.tr
d) Nomer faks: 90.312.309 13 53
f) Jeneng-jeneng / judhul saka personel sing relevan: Bisa Engineer KURT, Pangurus Cabang ŞAHİN

1.2. Tenderers bisa njupuk informasi babagan tender kanthi ngubungi personel saka alamat lan nomer kasebut.

Pasal 2- Informasi babagan Subyek Kontrak
Layanan saka subyek tender;
a) Jeneng: 12 CAF 65000 Sets YHT Series lan 12 SIEMENS Velaro Series ÇYHT Set kanggo Kabeh Badan Awak, Gagal, Asih, lan Ngaplikasi Pengadaan Pakaryan.
b) GCC registration No: 2020 / 231827
c) Kuantitas lan jinis: 12 CAF 65000 Sets YHT Series lan 12 SIEMENS Velaro Series ÇYHT Set kanggo Kabeh Badan Olah raga, Karusakan, Diposaken lan Perolehan Layanan Cat Paint
d) Papan tumindak: Dituduhake ing tambahan spesifikasi Teknis.
e) Informasi liyane:
Artikel 3- Tender Informasi
Informasi babagan tender:
a) prosedur Tender: Open Tender
b) Alamat perolehan: Direktorat TCDD Umum Pembelian lan Inventori Control Department of Meeting Tender Commission Hall (4052 No. B) / Altındağ, Haci Bayram, Hippodrome Caddesi, Ora: 3 Gar-Ankara / Turki
c) Tanggal Tender: 03.06.2020
d) Tender wektu: 14: 30
e) Papan Rapat Komite Tender: Direktorat TCDD Umum Pembelian lan Inventori Control Dinas Dewan Mesyuarat Komisi Tender Umum (4052 No. B) Altındağ, tetanggan Haci Bayram, Hippodrome Caddesi, Ora: 3 Gar-Ankara / Turki

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.



rinci

History:
Juni 3
jam:
14: 30 - 15: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.t punika
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Jenderal TCDD
Jurusan Direktorat Tuku lan Tuntutan Umum TCDD
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Ora: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr