25 / 05 / 2020
Loading Acara

«Kabeh Kedadean

Notice Pengadaan: Tarik Konstruksi Beton

Juni 2 @ 14: 00 - 15: 00

TL1

iklan tender b konkrit turu tuku

Kanggo tuku Sleepers Beton
GENERAL DIRECTORATE REPUBLIC OF TURKEY

309000 B 70 Barang konkrit Pre-Tegangan Pratelan Preferensi bakal diwenehake kanthi metode tender terbuka miturut artikel 4734 UU Pengadaan Publik Umum 19, lan tawaran bakal ditampa kanthi elektronik liwat EKAP. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
HRN: 2020 / 193420
1 Administrasi
a) Sandi: UMUM DIREKTORATE REPUBLIC OF TURKEY
b) Alamat: TCDD ADMINISTRATION GENERAL DIRECTORATE BUYING AND STOK CONTROL DEPARTMENT Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom No: 3 06340 ALTINDAĞ / ANKARA
c) Telepon lan nomor fax: 3125204311-4351 - 3125206211
ç) Kaca web ing endi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh nggunakake e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Pengadaan barang
a) Jeneng: 309000 bêsik B 70 Turu konkrit Pre-tertarik Pre-ditarik
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
309.000 B 70 Tidur konkrit Pre-Tensioning Pre-tertarik
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Papan sing bakal didhekake / dikirim: Kanggo digunakake ing Renovasi Dalan Gömeç-Yeniçubuk, cacahé 47.000 sing turu konkrit (POZ 47.000) dikirim ing Stasiun Gömeç lan 94 dikirim ing Stasiun Sarıoğlan, digunakake ing Renovasi Akhisar-Balıkesir, 000. 1 unit, 43.000 unit sing dikirim saka Stasiun Kırkağaç lan 55.000 unit sing dikirim saka Stasiun Çukurhüseyin, total 57.000 unit (POZ 155.000), 2 unit dikirim menyang Hacıkırı-Çiftehan Road Renovation, 20.000 unit sing dikirim menyang Stasiun Çacıktehan lan 20.000 unit kanggo ngirim Stasiun Çiftehan. turu konkrit (POZ 20.000)
ç) Tanggal / tanggal pangiriman: Sawise mlebu kontrak, bakal ana ing kelompok ing pabrik pabrik kaya sing diwenehake ing ngisor iki. Pesta Kaping pisanan: 1 unit: 50.000 dina kalender Pesta Ke-45: 2 unit: 50.000 dina tanggalan katelu Partai: 30 unit: 3 dina tanggalan Pesta Ke-50.000: 30 unit: 4 dina tanggalan 50.000th Pesta: 30 unit: 5 dina tanggalan 50.000.Party: 30 potongan: 6 dina tanggalan Yen kanggo sebilanganan penawaran, 59.000.POZ 30 potongan 1. ukuran 94.000 potongan 1 dina tanggalan lan 47.000.part 45 potongan 2 dina tanggalan 47.000.POZ 30 unit 2.part 155.000 potongan 1 kalender dina 43.000.Party 45 2 dina tanggalan lan 55.000.Tandha 30 3 dina tanggalan 57.000.POZ 30 Nomer 3.Tandha 60.000 nomer 1 dina tanggalan, 20.000.Hempitan 45 2 dina tanggalan lan 20.000.Partawan 30 3 dina Traverses sing bakal ditampa bakal dikirim ing area saham sing ditemtokake sajrone 20.000 dina wiwit entuk kabar babagan lokasi kiriman menyang perusahaan dening Organisasi. Prosedur khusus kanggo penawaran manca: (Ora kalebu VAT) kabeh biaya sing ditindakake, kalebu pajak kastam, yen kedadeyan sajrone reresikan kustom, ragad Dana Dhukungan Sumber Daya (RUSF), pajak, gambar, beya, demurrage, gudang lan biaya ordino kalebu kontraktor kasebut. Sesuai karo sertifikasi otorisasi sing bakal ditanggepi dening Administrasi ing Direktorat Customs sing relevan, bakal dikirim menyang papan kerja sing relevan, yaiku papan pangiriman pungkasan sawise digawe dening Konsultasi Adat sing bakal ditemtokake dening Kontraktor (kanthi biaya kontraktor).
d) Tanggal wiwitan karya: Sawise tandha kontrak, karya bakal mulai.

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 02.06.2020 - 14: 00
b) Papan rapat komisi tender (alamat ing ngendi e-tenders bakal dibukak): TCDD Direktorat Umum Pembelian lan Ruangan Rapat Dinas Jurusan 3.kat 4052 no.

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.



rinci

History:
Juni 2
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.t punika
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Jenderal TCDD
Jurusan Direktorat Tuku lan Tuntutan Umum TCDD
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Ora: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr