btk sepur ndemek tangane wong wadon
36

Tangan Wanita Railway BTK

Irem Nur, insinyur sing makarya dadi wanita tunggal ing tim sekitar 130 ing Kars Logistics Center, sing dadi pusat penting kanggo Railway Baku-Tbilisi-Kars sing nyambung Asia lan Eropa, saiki lagi ditindakake. [More ...]

bis tur kotamadya elazig ing layanan
23 Elazig

Elazığ Wisata Wisata Wisata Elazığ

Sejarah, perjalanan alam lan budaya diwiwiti kanthi bis tur sing diwenehake dening Elazığ Munisipalitas supaya bisa menehi sumbangan kanggo promosi nilai-nilai wisata ing kutha kasebut. Elazığ Municipality, sing njupuk wisata kutha kanthi bis khusus [More ...]