eskisehir cara kanggo ambegan
06 Ankara

Eskişehir Road Bakal Nafas

Eskişehir Road Bakal Nafas; Perbandaran Ankara Metropolitan nawakake solusi alternatif kanggo pirang-pirang poin ing kutha kasebut supaya bisa nggampangake lalu lintas kutha. Metropolitan Munisipalitas, sing nyepetake pambangunan garis bawah anyar ing ibukutha; Boulevard Dumlupinar (Jalan Eskisehir) [More ...]