transportasi resik ing daratan
06 Ankara

Pengiriman resik ing Ankara

Perbandaran Ankara Metropolitan terus ngresiki lan disinfeksi kanggo warga sing nggunakake transportasi umum ing ibukutha kanggo lelungan ing lingkungan sing luwih higienis. Bis ing njero Direktorat Umum EGO di resiki internal lan eksternal lan disemprotake. [More ...]

diskon kelas bisnis ing sepur-sepur kanthi cepet
06 Ankara

Diskon Kelas Bisnis YHT Dibusak

TCDD Tasimacilik mbusak diskon kanggo kabeh klompok guru, siswa, cacat lan karyawan TCDD ing gerbang 'kelas bisnis', sing umume disenengi para pengusaha. Penumpang saiki bisa lelungan nganggo gerbitan kasebut kanthi mbayar rega tiket lengkap. [More ...]