karcis yht tuku online
06 Ankara

Tiket YHT Online Kasedhiya

Nalika undhak-undhakan gedhe sing digawe saka TCDD nganti High Speed ​​Train (YHT), tetep didhudhuk karo agenda kasebut, mula uga diskon 1.5 diskon sing ditrapake kanggo tiket sing dituku online dicopot. SözcüMiturut laporan Ali Ekber Ertürk saka: [More ...]