04 Pain

ski resort anyar Turki

pusat ski anyar ing Turki: Courhevel, Chamonix (Prancis), St. St Moritz (Swiss), Zell am See (Austria), Cortina (Italia), Aspen (Amerika), Borovets (Bulgaria). Iki minangka jutaan euro kanggo ski puluhan ewu wong Turki saben taun. [More ...]