masalah transportasi manavgat dibahas
07 Antalya

Masalah transportasi Manavgat sing dibahas

Ing ruang lingkup Rencana Master transportasi, sing ditindakake révisi kanggo nyakup 19 kabupaten, kotamadya Antalya Metropolitan ngayahi rapat-rapat babagan transportasi lan solusi masalah ing kabeh kabupaten kalebu pusat. Manavgat uga duwe masalah ing transportasi [More ...]

Keputusan Kesenengan Umum Pengiriman Alanya
07 Antalya

Keputusan Kesenengan Umum Pengiriman Alanya

Keputusan sing nyenengake ing Pengiriman Umum Alanya: Perbandaran Metropolitan Antalya wis ngrampungake masalah transportasi ing garis Kargicak-Mahmutlar-Alanya ing ngendi warga wis ngenteni solusi sajrone pirang-pirang taun. Kanthi tambahan 26 bus umum ing Bus Alanya Private Alanya 6 [More ...]