manavgat kabungahan dalan
07 Antalya

Road Joy ing Manavgat Ahmetler

Kabupaten Antalya Metropolitan Kabupaten Manavgat Ahmetler Kejiranan kleru lan nyebabake keluhan warga kasebut amarga konstruksi 9 kilometer sing sempit diwiwiti. Metropolitan Munisipalitas nerusake kagiyatan karo tim 14 ing Ahmetler Quarter Manavgat [More ...]