multiplikasi ana ing stasiun gaziray
27 Gaziantep

Kacilakan ing Stasiun Gaziray!

Kacilakan ing Stasiun Gaziray! : Kotamadya Metropolitan Gaziantep, didhukung dening TCDD'in Gaziray Suburban Project ing stasiun ing keruntuhan lemah kedadeyan Başpınar. Şahinbey sing nampa informasi saka panguwasa kanthi nindakake investigasi ing wilayah kasebut [More ...]