alat iett siap cendhak
34 Istanbul

Kendaraan IETT Siap kanggo Musim Panas

Sejumlah kendaraan 6 ewu 154 sing nyambung menyang IETT dipasang ban mangsa sing tundhuk karo peraturan. Penyemprot wis dicenthang lan antifreee ditambahake ing banyu wiper. Sistem pemanasan ing kendharaan wis diuber. Wicks ing sistem lipatan lan [More ...]