tcdd asisten inspektur bakal nggawe tuku
06 Ankara

Asisten Inspektur TCDD

TCDD bakal nyewa Asisten Inspektur; 4 Asisten Inspektur bakal direkrut kanggo ditugasake menyang Dewan Pemeriksa Direktorat Umum TCDD. Ujian mlebu wis diterangno ing ngisor iki. Tanggal lan Wektu Ujian: Ditulis [More ...]

Hubungi Ali langsung
06 Ankara

Halo kanggo Taun Anyar

Tulisan Manajer TCDD Ali İhsan Uygun kanthi irah-irahan Merhaba Hello menyang Taun Anyar Ra diterbitake ing majalah Januari majalah Raillife ing Januari 2020. Mangkene artikel saka TCDD GENERAL MANAGER UYGUN Taun anyar, target anyar [More ...]

Fees Turu
GENERAL

Biaya TDPD Sleeper

Upah TCDD Turu: Kita wis nggoleki kereta api regional lan rega kanggo sampeyan. Trainzmir Blue Train, sing kalebu transportasi amben, bunks lan rega bunk ditutup saben rega penumpang lan amben, [More ...]

TCDD GCC Meeting Diadakan
06 Ankara

Rapat TCDD 2019/2 GCC

Direktorat Umum TCDD, Wakil Pengurus Umum İsmail Çağlar Dewan Pentadbiran Dewan (GCC) rapat rapat Pegawai Pengangkutan Kesatuan Umum Diwenehi-Sen kanggo para pegawai negeri dibahas. Komisi nggarap katrangan saka Pegawai Angkutan-Sen [More ...]

Pengumuman Asil Wawancara Pekerjaan TCDD
06 Ankara

Pengumuman Asil Wawancara Pekerjaan TCDD

TCDD durung ngumumake asil saka pemeriksaan lisan kanggo rekrutmen para pekerja sajrone telung wulan suwene. Warta babagan kegagalan ngumumake asil saka wawancara rekrutmen TCDD; Ujian sing ana gandhengane karo proses rekrutmen sing ditindakake dening TCDD [More ...]