India dadi gerbong sepur dadi pusat quarantine
91 India

India Dadi Wagons Sepur dadi Pusat Quarantine

Ing India, pusat quarantine bakal didegaké ing ril sing ora bisa digunakake ing orane katrangan cranatina. Mobil penumpang ing sepur sing ora digunakake bakal malih dadi pusat quarantine. Pamrentah India bakal ngowahi sepur sing ora digunakake dadi pusat kuarantin. Perdana Menteri India Narendra Modi, 1.3 [More ...]