Resor ski yedikuyular
46 Kahramanmaras

Pusat Ski Yedikuyular Nyiyapake Musim

Pusat Ski Yedikuyular wis siyap kanggo musim iki: Kahramanmaraş Munisipal Metropolitan Kahramanmaraş Yedikuyular Ski Center konstruksi sistem chairlift, chairlift, tali, mekanik kayata ngrampungake proses njahit susunan landasan lan sistem tali [More ...]

46 Kahramanmaras

Runways ing Pusat Ski Yedikuyular

Landasan dibangun ing Pusat Ski Yedikuyular: Kahramanmaraş Departemen Survei lan Proyektur Metropolitan Kahramanmaraş salah sawijining proyek penting Fatih Mehmet Erkoç, Walikota Munisipalitas Metropolitan, digawa dening tim Departemen Survei lan Proyek. [More ...]