propeller pribumi kanggo helikopter gokbey nasional
06 Ankara

Propeller Native to Milli Gökbey Helikopter

Kanthi Proyek Kargo lan Kaca Serat Epoxy Prepreg Development (Kartal) sing bakal ditindakake ing industri pertahanan Turki, katergantungan manca bakal dicopot ing pasokan bahan sing digunakake ing produksi bantalan helikopter. Penerbangan lan Spasi Turki ing Proyek Kartal [More ...]

TÜBİTAK SAGE Staf Proyek Bagean
Proyek

TÜBİTAK SAGE Staf Proyek Bagean

TÜBİTAK SAGE bakal nggawe recruitment personel proyek part-time; TUBITAK SAGE Institut Penelitian lan Pembangunan Industri Pertahanan 44 Peneliti Calon Part-Time bakal digunakake. TUBITAK nyinaoni strategi dhasar kanggo teknologi mbesuk, teknologi [More ...]