elazigda penumpang sepur mobil carpti wel tatu
23 Elazig

2 Mati, 1 Tiwas

Sepur Penumpang Slammed ing Mobil ing Elazığ 2 Mati, 1 tatu; Sepur penumpang ing Elazığ, wong 3 sing kacilakan ing mobil sing diluncurake dening lintasan nyebrang tingkat sing ora dikendhaleni, dijupuk menyang perawatan rumah sakit. Ekspedisi Malatya-Tatvan ing Ataşehir Kuartal Elazığ [More ...]