metro bursaray
16 Bursa

Subway Bursaray

Bursaray Metro: Rute BursaRay gabung ing Emek Station ing Jalan Mudanya lan Stasiun Acemler ing sisih kulon wiwit Universitas. Banjur, ngetutake Jalan Ankara, saka Dataran Kutha nganti Squareehreküstü Square lan Haşim İşcan [More ...]