Jam farmasi ing Ankara wis diganti
06 Ankara

Jam Pungkasan Apotek ing Ankara Diganti

Owah-éwahan digawe ing jam farmasi ing Ankara. Farmasi ing saindenging kutha bakal mbukak jam 10:00, kajaba dina Minggu, lan bakal diluncurake nganti 18:00. Ing ruang lingkup penting koronavirus penting, Ankara ngevaluasi aplikasi sing digawe saka Kamar Parmojo Ankara. [More ...]


safety ora ngidini para peniaga koronavirus
GENERAL

Safety Ora Ngijini Kesempatan Coronavirus

09 wong ditahan ing operasi sing ditindakake ing 28 propinsi tanggal 30-160 Maret kanggo sing ditemtokake tim polisi kanggo adol barang kanthi rega gedhe lan mbebayani kesehatan warga. Kanthi jinis koronavirus anyar (Covid-19) ing arah Menteri Dalam Negeri, Süleyman Soylu [More ...]