Sapa Ali Durmaz
GENERAL

Sapa Ali Durmaz?

Kutha Bulgaria ing kutha Kardzhali Rusalsko Light ing desa Ali Durmaz lair ing taun 1935, tekan Turki ing taun 1950, nilar kabeh ing Bulgaria, lan dheweke wiwit manggon ing Bursa Mudanya. Bisnis ing salawase [More ...]

Pembantu robot mehmetcige bakal teka
06 Ankara

Pembantu Robot Rawuh ing Mehmetçi!

Kontrak Projek Kendaraan Darat Kelas Pertengahan Tingkat 2 sing ora ditandatangani wis ditandatangani antara presiden Industri Pertahanan (SSB) lan ASELSAN. Presiden Industri Pertahanan Presiden. Dr. İsmail Demir: "Pembantu robot teka ing Mehmetçi! [More ...]