61 Australia

Little Boy Kanthi Train Down Saka Peron

Bocah cilik sing teka ing sajrone kereta api lan Peron: Ing stasiun kereta Cronulla Sydney, bocah cilik kasebut mudhun ing antarane platform lan kereta. Kamera keamanan acara sing dicethakaké wektu iki. Miturut informasi sing diduweni, prastawa kasebut dumadi ing stasiun kereta api Cronulla ing Sydney, Australia [More ...]