mobil Volkswagen bakal diangkut kaya ngono
26 Eskisehir

Mobil Volkswagen Bakal Dipindhah Kaya Iki

Turkey Locomotive lan Engine Industry minangka (TULOMSAS), buta Jerman montor Volkswagen kanggo diprodhuksi ing pabrik anyar kasebut ditetepake ing Turki wis samesthine kanggo nindakake "loro-storey titian" gambar rancangan, pisanan ing HaberTürk ... Kene ing Turki, TULOMSAS ' Insinyur lan teknisi Turki ing fasilitas Eskişehir [More ...]

armada transportasi tcdd ngembang
Railway

Fleet transportasi TCDD Pengiriman Ngembang

Ing ketua ketua TCDD Transportation Inc. General Manager Erol Arıkan lan TÜLOMSAŞ General Manager Hayri Avcı, rombongan kasebut nganakake rapat ing TÜLOMSAŞ ing ruang program modernisasi armada kendaraan. Ing patemon kasebut, transformasi macem-macem jinis lokomotif diesel dadi lokomotif listrik sajrone periode 2020-2022, diesel, [More ...]

touax nliti gerbong barang sing diprodhuksi saka tudemsasin
58 Sivas

TOUAX Uji Wadhah Kargo TCDEMSAS

Kanthi gunggunge kareta 11 ewu, Touax, perusahaan pemajakan nomer loro paling gedhe ing Eropa, ngunjungi TÜDEMSAŞ kanggo ngrembug babagan kabutuhan karet barang kanggo digunakake ing transportasi internasional. Touax minangka perusahaan internasional, adhedhasar ing Paris lan khusus ing transportasi sepur. [More ...]

sepur ireng mbalikke balik
10 Balikesir

Sepur Ireng Mbalik ing Balıkesir

Lokomotif uap sing disewakake Direktorat Jenderal TCDD menyang Munisipalitas Yunus Emre Manisa bakal bali menyang Balıkesir. Wakil Wakil AK Partai Balikesir Mutlu Aydemir, kanthi katrangan babagan sepur tanah sing diwenehake marang Manisa, Balikesir ngumumake manawa bali sepur tanah. Aydemir nindakake karepane [More ...]