armada transportasi tcdd ngembang
Railway

Fleet transportasi TCDD Pengiriman Ngembang

Ing ketua ketua TCDD Transportation Inc. General Manager Erol Arıkan lan TÜLOMSAŞ General Manager Hayri Avcı, rombongan kasebut nganakake rapat ing TÜLOMSAŞ ing ruang program modernisasi armada kendaraan. Ing patemon kasebut, transformasi macem-macem jinis lokomotif diesel dadi lokomotif listrik sajrone periode 2020-2022, diesel, [More ...]

sepur ireng mbalikke balik
10 Balikesir

Sepur Ireng Mbalik ing Balıkesir

Lokomotif uap sing disewakake Direktorat Jenderal TCDD menyang Munisipalitas Yunus Emre Manisa bakal bali menyang Balıkesir. Wakil Wakil AK Partai Balikesir Mutlu Aydemir, kanthi katrangan babagan sepur tanah sing diwenehake marang Manisa, Balikesir ngumumake manawa bali sepur tanah. Aydemir nindakake karepane [More ...]