mobil Volkswagen bakal diangkut kaya ngono
26 Eskisehir

Mobil Volkswagen Bakal Dipindhah Kaya Iki

Turkey Locomotive lan Engine Industry minangka (TULOMSAS), buta Jerman montor Volkswagen kanggo diprodhuksi ing pabrik anyar kasebut ditetepake ing Turki wis samesthine kanggo nindakake "loro-storey titian" gambar rancangan, pisanan ing HaberTürk ... Kene ing Turki, TULOMSAS ' Insinyur lan teknisi Turki ing fasilitas Eskişehir [More ...]

touax nliti gerbong barang sing diprodhuksi saka tudemsasin
58 Sivas

TOUAX Uji Wadhah Kargo TCDEMSAS

Kanthi gunggunge kareta 11 ewu, Touax, perusahaan pemajakan nomer loro paling gedhe ing Eropa, ngunjungi TÜDEMSAŞ kanggo ngrembug babagan kabutuhan karet barang kanggo digunakake ing transportasi internasional. Touax minangka perusahaan internasional, adhedhasar ing Paris lan khusus ing transportasi sepur. [More ...]

carane nggawe video gerobak
EUROPEAN

Cara gawé gerbong

Carane gawé mobil LEGIOS, kreta railway lan produksi lokomotif, ndandani lan duwe dawa taun pengalaman modernisasi lokomotif anjog Eropah iku montor barang railway lan manufaktur spare parts. LEGIOS, cisterns, platform kreta, ngetokake kuwasane nggawe kreta ngisor [More ...]

mentri
58 Sivas

Kunjungan menyang TUDEMSAS

Transportasi lan Infrastructure Wakil Menteri Enver İskurt lan Selim Dursun Turkey Railway Mesin Industri Inc. (TÜDEMSAŞ) Wakil Manager Mehmet Başoğlu dibukak kantor. Menteri Transportasi lan Infrastruktur ngunjungi Sivas kanggo maneka warna review lan kunjungan [More ...]