stasiun izban mobile wc bakal diinstal
35 Izmir

Stasiun IZBAN Portable WC

Mobile WC bakal diinstal ing Stasiun İZBAN. Jamban seluler dipasang ing mandeg transportasi umum ing İzmir. Keperluan kanggo subjek kasebut ditulis dening Grup MHP ing Kotamadya Metropolitan Izmir. Selahattin Şahin, Wakil Présidhèn Perwakilan Munisipalitas İzmir Metropolitan Konferensi Grup MHP ing mandheg transportasi umum [More ...]

mburi gaziray
27 Gaziantep

Gaziray, Pungkasane 2020

Proyek Gaziray, sing ditindakake kanggo ngatasi masalah transportasi ing Gaziantep, terus mlaku. Rumah Sakit MedicalPark 5 kilometer saka garis sing bakal dijupuk saka tender tender 800 yuta TL lemah, Gaziray samesthine bakal rampung ing akhir taun 2020. Gaziantep [More ...]

milyar galleon gaziray
27 Gaziantep

Milyar kanggo Gaziray Kalyon-ASL

Gaziray minangka jeneng sistem sistem rel sing bakal nyambung pusat kutha menyang pinggiran kutha ing Gaziantep. Konstruksi diwiwiti ing wulan pertama 2017. Proyek kasebut kalebu macem-macem tahap. Miturut Çiğdem Toker saka SÖZCÜ; X Bubar, 4,8 km dawa "trowongan sing mbukak lan cedhak proyek iki digawe. [More ...]