Sistem ril Istanbul dibahas
34 Istanbul

Sistem Sepur Istanbul ing meja!

Kotamadya Metropolitan Istanbul nganakake Bengkel Sistem Rail sing partisipasi sing akeh saka para akademisi menyang wakil sektor. Bengkel kasebut fokus marang pagawean sing ditindakake nganti saiki ing sistem ril ing Istanbul lan langkah-langkah sing bakal ditindakake mengko. Pelatihan Sistem Railway 2019, Istanbul [More ...]

Kapadhetan lalu lintas mudhun ing Istanbul
34 Istanbul

Kapadhetan Lalu Lintas 6 ing Istanbul

Sanajan tambah populasi lan nomer kendaraan saben taun ing Istanbul, dikonfirmasi peneliti independen internasional yen investasi sing digawe dening Metropolitan Municipality Kota ing solusi transportasi lan cerdas nate nyuda kapadetan lalu lintas. Salah sawijining panyedhiya data lalu lintas paling gedhe ing donya [More ...]