abu dabi metro tender
971 Uni Emirat Arab

Abu Dhabi Metro Tender

Abu Dhabi Metro Tender. Wilayah kerja proyek kalebu konstruksi jaringan sepur ing Abu Dhabi. Abu Dhabi Metro minangka jalur metro sing direncanakake sing bakal dadi bagian saka jaringan transit sing luwih gedhe kanggo kutha Abu Dhabi. 18 kilometer [More ...]

34 Istanbul

'Logo Ganti' saka Metro Istanbul

Istanbul Metropolitan Municipality Metro Istanbul, "logo sing dipigunakaké kanggo makili logo 'M' bakal diganti lan owah-owahan iki bakal dileksanakaké ing mayuta-yuta" dilapuraké yèn kabar kasebut durung dingertèni. Pernyataan resmi Metro Istanbul yaiku: Sawetara situs berita [More ...]