34 Istanbul

Saka Havasli menyang Metro

Pusat perbelanjaan ing proyek Vadistanbul dibuka kanggo para pengunjung. Ing tanah kagolong Evyap Holding, toko 103 dumunung ing area ewu meter persegi 270 kanthi kemitraan Artaş İnşaat lan Invest İnşaat. Ing wilayah sing ditutup uga ing proyek kasebut [More ...]

34 Istanbul

Havaray mangkat saking Lembah

Cityscape Global 2017, sing dianggep minangka salah sijining rapat nyata lan arsitektur paling penting ing donya, mbukak lawang ing Dubai. Cityscape Global 2017, sing dianggep minangka salah sijining rapat nyata lan arsitektur paling penting ing donya, mbukak lawang ing Dubai. Taun iki 15 [More ...]