sepur cepet
17 Canakkale

Warta Apik Dhuwur kanggo Çanakkale!

Proyék sepur kacepetan kanthi cepet Bandırma-Bursa-highanakkale-Bilecik direncanakake supaya rampung ing 2021. Pakaryan ditindakake saiki kanggo proyek kereta api Bandırma-İzmir, proyek Sepur kanthi kacepetan kanthi cepet Bandırma-Çanakkale-Tekirdağ sing disiapake GMKA. Nalika proyek kasebut wis rampung, 30 antarane Bandırma lan Bursa, 90 antarane Bandırma lan İzmir, 240 antarane Bandırma lan Tekirdağ [More ...]