Proyek subway nduweni proyek subway
27 Gaziantep

Sahin duweni Proyek Metro

Walikota Gaziantep Metropolitan Municipality Fatma Sahin, 31 Maret ing pemilihan lokal bakal rampung yen dipilih, ngandika. Sahin njelasake pernyataan Pemilu, kent We seneng terus nggawe Antep dadi kutha sing pantes kanggo memori para leluhure lan martir kita. Gaziantep kuwi sawijining kutha [More ...]