Ora ana foto
02 TOPHOLDER

Industri Mesin MİPSAN Tic. Ltd. Sti.

Wiwit 2006, perusahaan kita wis ngasilake cetakan beton melintang kanggo tetanduran sleeper beton prestressed digunakake karo sistem garis-garis panjang lan carousel. Perusahaan kita, sing ngembangake sawetara produk ing wektu sing cendhak, nduweni kapasitas kanggo mbangun tetanduran beton silang kanthi dukungan saka pasangan Jerman. [More ...]

Ora ana foto
02 TOPHOLDER

Isi Sutek Sutek

Sistem isolasi Sutek 2011 didegaké ing wulan Mei. Kegiatan utamane yaiku kanggo nutupi kolam irigasi tetanèn, lèpèn-lèpèn nggoleki kebakaran, kolam hias lan saluran terbuka kanthi geomembrane EPDM Lineflex lan saéngga tahan banyu. Worldwide [More ...]

Ora ana foto
02 TOPHOLDER

SPE Consulting Engineering Konstruksi

SPE, kesehatan, pendidikan, pariwisata, industri, kantor, omah, fasilitas sosial dll. tata letak tata letak umum kanggo macem-macem bangunan lan sarana, arsitektur, struktural, elektro-mekanik, landscaping, prasarana lan desain dalan sambungan, pengawasan konstruksi lan manajemen proyek [More ...]

Ora ana foto
02 TOPHOLDER

Ste. des ets. L. GEISMAR

Alamat: 5, Rue d'Altkirch FR - 68000 Colmar Telepon: + 33-3 / 83 80 22 11 Fax: + 33-3 / 89 79 78 E-Mail: L.Ifrah@geismar.com Internet: /www.geismar.com 45 Transportasi sepur Rawuh Réferènsi Berita lan Warta Anyar Sampeyan kasebat ingETS Spoor BV [More ...]

Hübner perwakilan Turkey
00 TOOLS

Hübner Perwakilan ing Turki

Hübner Representative in Turkey: Sinan Akok Diegoldjung ing Projektagent Inh. Lilian Wolf Jahnstraße 41 34311 ing Naumburg, Germany Tel. 49 5625 921624 49 5625 921625 Mobile + Fax + EN + DE + 90 534 6668378 49 171 3809595 Mobile E-mail: sinan.akok@diegoldjungen.co [More ...]

Ora ana foto
00 TOOLS

CHASTAGNER Group

Alamat: ZI Route de Mamers FR - 72404 La Ferté-Bernard Telepon: + 33-243 / 60 11 88 Fax: + 33-243 / 93 33 55 E-Mail: cdi@groupechastagner.com Internet: http: // www. groupechastagner.com Hubungi: Herr Jacques Besnard Similar Railway News and News liyane Sampeyan mungkin bakal Tertarik [More ...]

Ora ana foto
00 TOOLS

Changzhou Evergreen Ave Co, Ltd

Alamat: CN - Jiangsu Telepon: + 86-519 / 85 15 80 21 Fax: + 86-519 / 85 96 75 19 E-Mail: hansoon1974@hotmail.com Internet: http://www.cegchina.com Kontak: Herr Nio Zhao Related Railway News and News News Sampeyan uga bakal kasurung ingChangzhou Kexing Railway Equipment Co., Ltd. [More ...]

cft gmbh
01 INFRASTRUCTURE

CFT GmbH

Alamat: Beisenstr. 39-41 DE - 45964 Gladbeck Telepon: + 49-2043 / 48 11-0 Fax: + 49-2043 / 48 11-20 E-Mail: mail@cft-gmbh.de Internet: http: //www.cft-gmbh.de gmbh.de Kontak: Herr Jürgen Baumann Similar Railway News and News of InterestA B-maX Holding GmbH 21 / 12 / 2010 Address: Flurstr. [More ...]