burulas bakal nggawe tenaga kerja permanen
16 Bursa

BURULAŞ 5 Gawe Rekrutmen Pekerja Biasa

BURULAŞ, perusahaan sing diduweni karo Bandara Metropolitan Bursa, ngumumake manawa bakal nggawe rekrutmen 5 kanthi permanen kanggo nemtokake wilayah parkir ing macem-macem titik layanan ing wilayah propinsi Bursa. Miturut wara-wara kasebut, petugas sing bakal makarya dadi petugas parkir ing papan parkir bakal menyang BURULAŞ. [More ...]