prinsip kerja hyperloop
1 Amerika

Prinsip Makarya Hyperloop

Manungsa wis pindhah-pindhah abad nganti pirang-pirang pirang-pirang abad lan melu dalan dawa sajrone migrasi kasebut. Sawise wektu iki lan sawise revolusi industri, kendharaan sing nganggo uap lan penemuan mesin pembakaran internal wiwit nggunakake mobil lan bis. Saklajengipun [More ...]

Semangat kamenangan Agustus ing Bursa
16 Bursa

30 Agustus Roh ing Bursaray!

30 minangka 97 ing Agustus Kamenangan. Diwangun dening Munisipalitas Bursa Metropolitan amarga ulang tahun pameran kasebut mindhah penumpang Bursaray. Ing video sing dituduhake ing media sosial, para pemain ing Bursaray nggambarake semangat lan kesadaran saka kamenangan 30 Agustus menyang penumpang. Nyedhak karo Munisipalitas Bursa Metropolitan [More ...]