mripat abang
06 Ankara

Transformasi Apik ing Wilayah Crescent Abang

Pakaryan pembaruan rampung ing wektu sing cendhak kanthi kerjasama Metropolitan Munisipalitas lan Çankaya Munisipalitas ing Sakarya, Thessaloniki lan Tuna Street, sing minangka salah sawijining wilayah pedestrian paling kuat ing Kızılay. Saka trotoar menyang kolam renang, saka wit-witan nganti bangku lelenggahan, wilayah kasebut saiki wis direnovasi. [More ...]