terminal bandara istanbul dibukak
34 Istanbul

Istana Bandara Istanbul Dibukak

Menteri Ersoy, sing mbukak Perpustakaan Bandara Istanbul, nampa buku pertama saka perpustakaan, yaiku Profesor almarhum. Dr. A. Perjalanan Yolculuk Haluk Dursun menyang eser Geografi Ottoman kanthi karyane mabur menyang Antalya. Menteri Budaya lan Pariwisata Mehmet Nuri Ersoy: "Perpustakaan anyar [More ...]

sewa mobil bandara istanbul
34 Istanbul

Rental Mobil Istanbul

Bandhara anyar sing dibangun ing Istanbul minangka salah sawijining sing paling gedhe ing donya babagan ukuran lan kapasitas. Mula, jumlah penumpang sing teka ing bandara sing ditakoni saya tambah saben dina lan jumlah pinunjul saka wong-wong iki [More ...]