komurhan koprusu ing jagad
23 Elazig

4 ing ndonya. Ranked

Konstruksi 2014 368 wiwit ing biaya yuta yuta Jambatan Kömürhan terus kacepetan pungkasan. Jembatan kasebut, sing bakal mlebu ing jagad sastra nalika rampung, ditujokake supaya dibukak lan dibukak menyang lalu lintas ing 2020. Dumunung ing antarane Malatya-Elazığ, jambatan Kömürhan lan [More ...]