garis metrobus menehi weker
34 Istanbul

Metrobus Line Alarm!

Kapadhetan garis metrobus, yaiku aliran transportasi ing Istanbul, wis dipindhah menyang agenda Majelis Metropolitan Istanbul. Tambah saka jumlah penumpang kanthi nggunakake Altunizade mandheg. SözcüMiturut laporan saka Ozlem Guvemli'nin; Garis Metrobus sing nggawa jutaan penumpang ing antarane rong bawana ing Istanbul [More ...]