turkcell ngrayakake taun
06 Ankara

Turkcell 25. Ngrayakake

Wiwit ngadeg, 25 taun, efforts unremitting Turkey minangka teknologi terus dadi negara anjog lan investasi, orane katrangan Turkcell xnumx'inc acara mengeti dianakaké reception khusus ing Ankara, ibukutha. Resepsi, Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur [More ...]