Resor ski wis nyepakaké kanggo mangsa
GENERAL

Pusat Ski Yedikuyular Nyiyapake Musim

Walikota Güngör nyatakake yen persiapan kanggo musim iki terus ing Pusat Ski Yedikuyular lan nambahake: yerine, tinimbang struktur panganan lan ngombe sing ora teratur ing wilayah kasebut, kita nggawe omah dodolan anyar sing bakal menehi layanan sing luwih apik kanggo tamu kita. Kajaba iku, introduksi produk lokal ing fasilitas anyar kita [More ...]