16 Bursa

About Leitner Turkey ...

24 May 2012 ing LEITNER wis dileksanakake bukaan resmi ing Bursa, Turkey. Perusahaan mobil kabel anjog kantor sektor Leitner kang isih digunakake ing Bursa, Turkey. LEITNER ropeways wis teka ngarep ing Turki ing telung wilayah utama. Iki: olahraga musim dingin, pariwisata lan kutha [More ...]

Railway

Apa kursi?

Apa kursi? Sebagian besar pusat ski ana ing wangun dhingklik, kemah-kemah lan sing mlaku ing antarane pamukiman paling akeh jinis mobil kabel cilik. Kabin kasebut disebut Gondola utawa Telekabin ing sawetara negara. [More ...]