Resor ski bakal ing musim
46 Kahramanmaras

Resor Ski Yedikuyular Bakal Nangkep Ing Musim

Karya iki dumunung ing Pusat Ski Yedikuyular, salah sawijining proyek vision of the Metropolitan Municipality of Kahramanmaraş. Sawise completion saka pambangunan landasan pacu ing karya-karya sing ditindakake ing sangisoré kontrol Direktorat Studi lan Proyèk saka Direktorat Studi lan Proyek Metropolitan Metropolitan [More ...]

46 Kahramanmaras

Pusat Ski Yedikuyular Nyiyapake Musim

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality Yedikuyu dhingklik-ngangkat bangunan Ski Centre, kayata ngangkat tali sawise completion saka operasi editing trek nandur ing masts saka sistem mekanik lan doyo tarik terus kanggo bisa sistem. Kabeh trek ing landasan pacu wis rampung, infrastruktur wis meh rampung. 1844 [More ...]

46 Kahramanmaras

Kursi kursi lan dhingklik dipunbangun wonten ing Pusat Ski Yedikuyular

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality Pusat Ski Yedikuyular Metropolitan Distrik Metropolitan Distrik Metropolitan Municipality Pusat konstruksi Yedikuyular Metropolitan Pusat sistem mekanik, kayata chairlift, jahitan teleski terus ngapusi. Sawise poles sewing, tembakan kabel bakal digawe. Listrik saka garis voltase medium 5.3 kanggo pagunungan non-listrik saiki [More ...]

46 Kahramanmaras

Runways ing Pusat Ski Yedikuyular

Yedikuyu ing Tracks Ski Centre in Progress: Kahramanmaraş Metropolitan Pasinaon Municipality lan Projects Departemen Pasinaon lan Projects Direktorat tim terus Walikota Fatih Mehmet wong sing Yedikuyu saka Erkoç proyèk utama Summer-Winter Recreation Area [More ...]

46 Kahramanmaras

Pamitan pisanan digole kanggo Seven Wells

Penggalian pisanan ditembak ing pitung sumur: Kahramanmaraş Metropolitan Municipality nggempur penggalian pisanan kanggo pambangunan mangsa rekreasi musim panas-musim lan resor ski, sing bakal dibangun ing pitungan sumur. Kahramanmaraş Mayor Kotamadya Fatih Mehmet Erkoç minangka salah sawijining proyek penting [More ...]

13 Bitlis

Bitlis Teleski Revisi

Bitlis Teleski Revision wis rampung: Grup drive sistem Teleski ing tengah Bitlis ngalami rame lengkap lan lapisan kasebut digawe. Sistem, sing digawe tahan kanggo kahanan sing angel, bisa digunakake kanthi luwih efisien karo perhitungan rékayasa sing digawe karo panjang garis sing ora cocog. [More ...]

43 Austria

SunKid Skilift - Fördertechnik

sunkid Skilift - Fördertechnik GmbH Industriezone Imst A-6460 39 Tel. + 43 (5412) 68131 office@sunkid.at http://www.sunkid.at Kajaba bisa dadi kapentingan Railway News lan karpet ski liyane iki nyawang haberlersunkid Priksa Big Splash Finland 24 / 01 / 2015 sunkid Ski Lumampah Karpet [More ...]

49 Jerman

Multi Skiliftbau

multilink SKILIFTBAU GmbH D - 83355 Grabenstaett, Hauptstrasse 1, 49 Tel: + (0) 8661 - 242 49 Fax:.... + (0) 8661 - 1472 info @ multiskilift ing www.multiskilift uga dadi kapentingan lan liyane padha Rail News NewsMulti Rail Srl 23 / 01 Alamat: Via del [More ...]